معرفی غذا برای بیماریهای عفونی
دوشنبه, ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۰۲:۱۹ ق.ظ
نکته : غذاهایی توصیه میشود که 1- قابلیت تبدیل شدن به عفونت در آن اندک باشد 2- راحت هضم شود و ازبدن خارج شود.
معرفی غذا
1-جوجه کباب چند تکه مرع که داخل توری قرار داده و روی گاز پخته شود
2- کباب کردن جوجه خروس یا بصورت آب پز ولی آب پز کردن مرغ توصیه نمیشود
3- اُماج :که ترکیبی از آرد ،نمک ،روغن زیتون،زردچوبه ،اسفناج یا برگ چغندر (کسانی که لرز دارند اگه این غذا رو بخورند وبعد زیر پتو برن و تعریق خوبی بکنند لرزشون از بین میره)
4- چلو ماش
5-روغن زیتون فقط استفاده شود
6- اگر کسی سردی در مزاجش بود و احساس رطوبت داشت هنگام آب خوردن ، آب را با کمی عسل میل کند
7- شوربا ترکیب خورده برنج با گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر که با سینه مرغ پخته شود بدون گوشت قرمز
۰۰/۰۵/۱۱